fbpx

AVOIN TYÖPAIKKA: etsimme viestintäasiantuntijaa

Etsimme sisällöntuotannon viestintäasiantuntijaa täydentämään pientä ja taitavaa tiimiämme.

Etelä-Savon hyvinvointialue

Etelä-Savon hyvinvointialue aloittaa 1.1.2023, mistä lähtien sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut muodostavat yhden organisaation. Uusi hyvinvointialue työllistää yhteensä noin 7000 alansa ammattilaista koko Etelä-Savon alueella.

Toivomme, että voit aloittaa työn 1.12.2021 (tai sopimuksen mukaan). Tehtävä on määräaikainen, kestäen 31.1.2023 saakka.

Sisällöntuotannon viestintäasiantuntijana tuotat monipuolisesti ja monikanavaisesti sisältöjä eri viestintäkanavien vaatimukset huomioiden. Kirjoitat sujuvasti eri näkökulmista niin asukkaille, henkilöstölle, medialle kuin muille yhteistyökumppaneille. Osallistut myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen – kaiken kaikkiaan työsi tähtää uuden Etelä-Savon hyvinvointialueen ja sen palveluiden tunnetuiksi tekemiseen. Työhön kuuluu myös alueellinen vaaliviestintä. Osana työtä on lisäksi Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän Sosterin viestinnän tukeminen rajatuilta osin. Sosteri on yksi organisaatioista, jonka toiminta ja tehtävät siirtyvät Etelä-Savon hyvinvointialueelle 1.1.2023.

Saatat olla aiemmalta taustaltasi esimerkiksi toimittaja tai vaikkapa mainostoimistossa työskennellyt moniosaaja. Tärkeintä on, että osaat tiivistää sanomasi, tavoitat kohderyhmäsi ja ymmärrät viestinnän vaikuttavuuden merkityksen.

Toivomme sinulta:

  • näyttöjä monikanavaisen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja mittaamisesta
  • mediaviestintätaitoja
  • kykyä osallistaa henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta työotetta

Arvostamme myös aiempaa kokemusta muutosviestinnästä. Tukenasi työssä ovat hyvinvointialueen viestintäpäällikkö ja muut viestinnän tekijät. Työssä pääset osaksi hyvinvointialueen valmistelijoiden tiimiä, jossa yhteistyö on sujuvaa ja uusia mahdollisuuksia etsitään yhdessä ennakkoluulottomasti. Tarjoamme Sinulle näköalapaikan isossa uudistuksessa ja mahdollisuuden luoda uutta, verkostoitumismahdollisuudet maakunnassa ja valtakunnallisesti, mukavat työtoverit ja joustavan etätyömahdollisuuden.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden kokemus viestinnän vaativista tehtävistä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa on 15.11.2021 saakka.

Yhteystiedot

Suvi Sikstus henkilökuva

Suvi Sikstus

Viestintäpäällikkö,
viestintäpalvelut
044 417 3328
suvi.sikstus@etela-savo.fi

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.