fbpx

Enonkoskella nautittiin aluevaalihaasteen juhlakahvit

Enonkoskelaiset pääsivät nauttimaan Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan ja Pohjois-Savon tarjoamat voittokahvit lauantaina 26.2.2022. Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen muutosjohtaja Elina Felin ja viestintäsuunnittelija Stiina Ikonen toivat tullessaan myös maistuvat karjalanpiirakat. Enonkosken kunnassa aluevaalien äänestysprosentti ylti peräti 55,8 prosenttiin.

Kuvissa tunnelmia torikahveilta.

Pohjois-Karjalan muutosjohtaja Elina Felin tarjosi enonkoskelaisille maistuvia karjalanpiirakoita. Kuvassa myös kahvion naiset vasemmalta Sirpa Pakarinen, Hilkka Redsven, Maria Räsänen ja Marjukka Kaasinen.
Enonkosken torilla kävi kuhina.
Kuvassa vasemmalta Etelä-Savon hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja Saara Tavi ja Enonkosken kunnanjohtaja Minna Laurio, joka toivotti väen tervetulleeksi kahvitilaisuuteen ja samalla alkaneisiin jäänveiston SM-kisoihin.
Etelä-Savon hyvinvointialueen viestintäpäällikkö Suvi Sikstus ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen viestintäsuunnittelija Stiina Ikonen. Stiina on aluevaalihaasteen keksijä ja alullepanija, ja sai lähes kaikki hyvinvointialueet innostumaan mukaan haasteeseen.
Suloinen Aliisa-poni kuljetti lapsia Enonkosken torilla.