fbpx

Etelä-Savon hyvinvointialue hakee hyvinvointialuejohtajaa

Etelä-Savon hyvinvointialue vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Hyvinvointialueen palvelukseen tulee n. 7800 sote- ja pelastustoimen ammattilaista ja alueen talous on n. 770 milj.euroa.

Etelä-Savon hyvinvointialue rekrytointi kuvituskuva

Hyvinvointialueen johtaja

Etelä-Savossa hyvinvointialuevalmistelua tehdään rohkeasti asukasta varten ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme uudistamishenkistä, näkemyksellistä ja kokenutta johtajaa vakituiseen virkasuhteeseen.  

Hyvinvointialuejohtaja johtaa aluehallituksen alaisena hyvinvointialueen hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa hyvinvointialuestrategian mukaisesti. Hyvinvointialueen konsernijohtoon kuuluvat aluehallitus ja aluejohtaja. Hyvinvointialuejohtaja toimii myös aluehallituksen esittelijänä.

Viran kelpoisuusvaatimuksina ovat yliopistossa suoritettu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja -kokemus.

Eduksi katsotaan kokemus menestyksellisestä konsernijohtamisesta sekä strategia- ja muutosjohtamisen taidot ja lisäksi hyvinvointialueen palvelujen järjestämisen sekä talouden laaja-alainen tuntemus. Arvostamme hyviä valmiuksia saavuttaa tuloksia poliittisen johdon sekä eri yhteistyö- ja sidosryhmien kanssa. Hyvinvointialuejohtajan työssä tarvitaan erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, viestinnän ymmärrystä, kansainvälisten yhteyksien edellyttämää kielitaitoa sekä paineensietokykyä ja innostavaa työotetta.

Tehtävään valittu henkilö aloittaa virkatehtävässään heti kun mahdollista. Valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Hyvinvointialuejohtaja työskentelee johtajasopimuksella. Hakemuksen yhteydessä on mahdollista esittää palkkatoive.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvityslain mukainen selvitys.

Hakuaika 25.3. – 11.4.2022 klo 14.30.

Hae tehtävään viimeistään 11.4.2022

Lisätietoja antavat:

Anna-Kristiina Mikkonen
Etelä-Savon hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja
050 3067270, anna-kristiina.mikkonen@etela-savo.fi

Heikki Laukkanen
Etelä-Savon hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja
0400 755 204, heikki.laukkanen@etela-savo.fi

Risto Kortelainen
Etelä-Savon hyvinvointialueen vt. aluejohtaja
050 522 8677, risto.kortelainen@etela-savo.fi