fbpx

Avoimet työpaikat

Sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen palvelujen järjestäminen siirtyy kunnilta hyvinvointialueille vuodesta 2023 eteenpäin. Etelä-Savon hyvinvointialue pitää sisällään 12 kuntaa ja työllistää 7800 sosiaali-, terveys- ja pelastusalan ammattilaista.

Etelä-Savon hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023


Ulkoisessa haussa olevat avoimet työpaikat

Ohjaaja, Harjurinteen palvelutalo

Hakuaika tehtävään 16.12.2022 15:00 saakka.

Haemme ohjaajaa Harjurinteen palvelutaloon Rantasalmelle. Harjurinteen palvelutalo tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua sekä tavallista palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille. Harjurinteen palvelutalossa tuetaan yksilöllisesti asiakkaan oman elämän hallintaa, hyvinvointia, itsemääräämisoikeuden toteutumista ja kuntoutumista. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelutalolla sekä vapaa-ajalla. Palvelutalo sijaitsee aivan Rantasalmen keskustan tuntumassa.

Palomies, 10 virkaa

Hakuaika virkoihin 21.12.2022 15:00 saakka.

Meillä on avoinna 10 palomiehen virkaa! Viroista neljä sijoittuu Savonlinnan pelastusasemalle, kaksi Pieksämäen pelastusasemalle ja neljä Mikkelin pelastusasemalle.

Meillä on tarjota Sinulle mielenkiintoinen tehtäväkenttä ja hyvä ilmapiiri! Lisäksi meillä on mukavan lupsakka savolainen porukka ja puhallamme yhteen hiileen, yhteisen tärkeän päämäärän eteen. Työyhteisönä olemme nuorekas, huippuhenkinen yhteisö ja meillä on rento sekä joustava työympäristö, ilman turhan jäykkää hierarkiaa ja hommat hoidellaan sujuvasti.

Käytössämme on hyväkuntoinen, monipuolinen sekä ajanmukaisesti kehittyvä kalusto ja varusteet. Perustoimintamallit ja ohjeistukset ovat kunnossa. Työvuoroesimiehet ja P3:set ovat osaavia, nykyaikaisia ja motivoituneita. Meillä on mahdollisuus kehittyä ja edetä omalla urapolulla. Kehitämme työvuorosuunnittelua ja omat vaikutusmahdollisuudet työvuorosuunnittelun pohjaksi on tulossa käyttöön.

Yhdistyvien organisaatioiden avoimet työpaikat

Tutustu Etelä-Savon hyvinvointialueen yhdistyvien organisaatioiden sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tehtäviin.


Sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä haettavana olevat paikat

Tällä hetkellä Etelä-Savon hyvinvointialueella ei ole sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä haettavana olevia paikkoja.