fbpx

Rajatun lääkkeenmääräämisoikeuden omaava hoitaja, esimies tai vastuulääkäri – Tule mukaan kehittämään työnkuvaasi!

Etelä-Savon sote-uudistuksen pilotissa pyritään kehittämään ja yhtenäistämään perusterveydenhuollon toimintamalleja, jotta rajatun lääkkeenmääräämisoikeuden omaavien hoitajien osaamista voidaan hyödyntää entistä tehokkaammin.

  • Toiminta on ollut käynnissä aiemmin vain Essoten alueella, mutta laajennamme työtä koko Etelä-Savon hyvinvointialueelle. Rakennamme uusia toimintamalleja verkostomaisella yhteistyöllä ja tarvitsemme nyt innokkaita sote-alan ammattilaisia mukaan kehitystyöhön, kertoo Elisa Lajunen Etelä-Savon hyvinvointialueelta.

Voit osallistua pilotin kehitystyöhön, jos olet rajatun lääkkeenmääräämisoikeuden omaava hoitaja, esimies tai vastuulääkäri. Voit työskennellä missä tahansa Etelä-Savon hyvinvointialueelle siirtyvässä organisaatiossa.

Toimintamalleja kehitetään työpajojen avulla, joita järjestetään useita vuoden 2021 aikana. Seuraava työpaja järjestetään 2.11.2021 Teams-kokouksena, jossa luodaan verkostoyhteistyölle puitteet (otetaan käyttöön yhteinen Teams-kanava) ja kuvataan asiakaspolkuja.

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=CcKmsbWVSEqUZ0X0ezw5OKvn8bkyR1NEn4DZPMHkwMhUN1k1SjlUNzFIV0JIUExPQTJOUEFUSDRVUC4u

Lue lisää pilotista täältä: https://etela-savo.fi/pilotit/rajatun-laakkeenmaaraamisoikeuden-parempi-hyodyntaminen-pilotti/

Lisätietoja antaa:

Elisa Lajunen henkilökuva | Etelä-Savon sote-uudistus

Elisa Lajunen

Asiantuntija
040 359 7008
elisa.lajunen@etela-savo.fi

Taru Luukkola
Diabeteshoitaja, SHLM, Kliininen asiantuntija YAMK (opiskelija)
AA2980@student.jamk.fi

Markus Tuulikallio
Sairaanhoitaja, SHLM, Kliininen asiantuntija YAMK (opiskelija)
AA3860@student.jamk.fi