fbpx

Sote-uudistus Etelä-Savossa webinaarien tallenteet katsottavissa

Sote-uudistus Etelä-Savossa webinaareja järjestettiin marraskuussa kaksi kappaletta. Maanantaina 9.11.2020 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaisille sekä tiistaina 10.11.2020 järjestöille ja yrittäjille. Tarkoituksena oli järjestää myös kolmas webinaari 10.11.2020 maakuntalaisille, mutta se siirretään uuteen ajankohtaan pienen osallistujamäärän vuoksi. Maakuntalaisten uudesta webinaariajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Webinaarien tallenteet ovat katsottavissa YouTubessa kanavalla Etelä-Savon sote-uudistus. Webinaarien sisältö on muuten sama, mutta lopussa olevat ennakkokysymykset sekä keskusteluosuus ovat kohderyhmän näkökulmasta.

Webinaareja järjestetään lisää ja eri aikoina, jotta mahdollisimman moni pystyisi niihin osallistumaan. Webinaareista tiedotetaan organisaatioita ja yleissti etela-savo.fi -sivustolla sekä Facebookissa sivulla Etelä-Savon sote-uudistus.

Etelä-Savon sote-uudistuksesta kiinnostuneita suositellaan tilaamaan etela-savo.fi -sivuston uutiskirje. Muistathan myös vahvistaa uutiskirjeen tilauksen sähköpostistasi.

Webinaareista toivotaan palautetta sähköpostiosoitteeseen uudistustiimi@etela-savo.fi.

Katso webinaaritallenteet YouTubessa täällä

Etelä-Savon sote-uudistus
Etelä-Savon sote-uudistuksen osallisuuden tiekartta 2020.
Sanna Koskimäki | Henkilökuva | Etelä-Savon sote-uudistus

Sanna Piskonen

Viestintäkoordinaattori (vanhempainvapaalla)
040 359 7561
sanna.piskonen@etela.savo.fi