fbpx

Kehittäjäyhteisö

Lomakkeen kautta voit ilmoittautua jäseneksi Etelä-Savon sote-uudistuksen kehittäjäyhteisöön.

Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, mutta se auttaa meitä kohdistamaan tiedotteitamme kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille.

Kehittäjäyhteisö on joukko kansalaisia sekä sote- ja pelastusalan ammattilaisia, jotka ovat ilmoittautuneet olevansa kehitystyöstä kiinnostuneita. Kohdennamme tälle porukalle uutiskirjeitä sähköpostitse, järjestämme Teams-verkkotapaamisia ja koronatilanteen helpottaessa myös live-tapaamisia. Uutiskirjeissämme tuomme esille käynnissä olevia hankkeita ja pilotteja, joista keräämme käyttäjäkokemuksia sekä palautetta.

Ilmoittaudu kehittäjäyhteisöön

Huom! Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja, niin lomake pyytää sinua päivittämään tietosi. Päivitä kiinnostuksen kohteesi lomakkeen antamasta linkistä, jotta voit ilmoittautua kehittäjäyhteisöön.

Kiinnostuksen kohteet

Kehittäjäyhteisö osallistamisen keinona

Etelä-Savon sote-uudistuksessa yksi tärkeimmistä osista on eteläsavolaisten henkilöiden osallistaminen kehittämistyöhön. Kaikki kansalaiset sekä sote- ja pelastusalan ammattilaiset ovat tervetulleita osallistumaan sote-uudistuksen kehittämistyöhön eri hankkeiden ja pilottien toimintatapojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jokainen voi kommentoida ja tuoda ideoita esille liittyen hankkeisiimme sekä käynnissä oleviin pilotteihimme. Tämä kehittäjäyhteisö toimii yhtenä osallistamisen keinona.

Liity siis osaksi kehittäjäyhteisöämme, niin pääset vaikuttamaan tulevaisuuden sote- ja pelastuspalveluihin Etelä-Savon hyvinvointialueella! Ilmoittautuminen ei ole sitovaa ja voit vapaasti valita, mihin tapahtumiimme tai kehittämisryhmiimme haluat osallistua.

Keräämme ilmoittautumisen yhteydessä tietoa myös siitä, että oletko kiinnostunut vain jonkun osa-alueen kehittämisestä. Voit valita valikosta esimerkiksi ainoastaan ”lapset ja nuoret”, jos heille suunnatut palvelut ovat sinulle tärkeimpiä kehittämisenkohteita. Voit myös valita ”kaikki”, jolloin lähetämme sinulle tietoa kaikilta osa-alueilta.

Lisätietoja antaa

Sari Mönttinen

Viestintäkoordinaattori
040 359 9828
sari.monttinen@etela-savo.fi
Sanna Koskimäki | Henkilökuva | Etelä-Savon sote-uudistus

Sanna Piskonen

Viestintäkoordinaattori (vanhempainvapaalla)
040 359 7561
sanna.piskonen@etela.savo.fi